GOMOS heeft zondagmiddag met 3-0 gewonnen van GVAV-Rapiditas. Door twee rake vrije trappen van Ronald Sloots won GOMOS verdiend van de Groningers. Door de overwinning neemt de ploeg van trainer Wim Bakering de koppositie over van GVAV-Rapiditas.

Door een rake vrije trap van Ronald Sloots kwam GOMOS al in de 4e minuut op een 1-0 voorsprong. De doelpuntenmaker was ook dichtbij de 2-0, maar uit een corner van Guido Koolen kopte Ronald Sloots net over. Na de rust kopte Ivo Drenth de 2-0 binnen, maar de goal werd terecht afgekeurd. Vlak daarna kreeg de doelman van GVAV-Rapiditas een rode kaart, nadat hij Ivo Drenth neerhaalde. De wisselkeeper was kansloos na opnieuw een geweldige vrije trap van Ronald Sloots. In de slotfase wisten de Norgers nog één keer te scoren. De 16-jarige Joris Adams maakte zijn basisdebuut en kopte raak uit een corner. GVAV-Rapiditas, overigens spelend in de reservetenues van GOMOS, kreeg geen kansen op een doelpunt. Trainer Wim Bakering was na afloop blij met de overwinning. “Dit was onze beste wedstrijd tot nu toe”.

Door de overwinning staat GOMOS met 12 punten uit 4 wedstrijden bovenaan in de 2e klasse K. GVAV-Rapiditas, Hoogezand en Roden staan ook op 12 punten, maar speelden één wedstrijd meer. Volgende week zondag 29 oktober speelt GOMOS de uitwedstrijd tegen Hoogezand. De wedstijd in Hoogezand begint om 14:00 uur.