Afgelopen zondag werd er eindelijk weer gewonnen door VV GOMOS. Voor eigen publiek was het, in een onderhoudend duel, met 1-0 te sterk voor Germanicus. Dit weekend reist de ploeg van Martin Drent af naar Leeuwarden, voor het duel met FVC. Tegen de nummer 12 van de competitie moet een resultaat haalbaar zijn. 

Dat resultaat moet dan wel, net als vorige week, behaald worden zonder Robert Elsinga. De topscorer stopte afgelopen week halsoverkop en laat zijn teamgenoten verwonderd achter. Tja… Het maakte dat trainer Drent een beroep moest doen op Sven Pilon, inmiddels uitkomend op de zaterdag. Overigens was het niemand minder dan Jannes Siegers die met een fraaie volley zijn club naar de overwinning schoot. De GOMOS-trein dendert dus gewoon verder.

Komende zondag wacht dus FVC. De afgelopen jaren boekten de Norgers steevast overwinningen tegen de Friezen, waardoor onderschatting wellicht op de loer ligt. Maar dat FVC wat kan moge duidelijk zijn, getuige de 1-2 overwinning bij WVV en het 4-4 gelijke spel tegen koploper Hoogezand. GOMOS is gewaarschuwd, zullen we maar zeggen.

De selectie voor het treffen in Friesland: Melvin Koning, Matthijs Buist, Wouter Honebeek, Martijn Bosman, Richard Meursing, Friso Tonckens, Wouter de Vries, Jeffrey Krul, Guido Koolen, Ricardo Smit, Jordi van Esch, Wouter Speelman, Tim Assman, Jannes Siegers, Edwin Rozenveld.

Hup GOMOS!