Na 3 nederlagen op een rij wordt het weer hoog tijd voor een overwinning in de competitie. SVBO uit Barger-Oosterveld komt op bezoek in wat nog wel eens een mooi Drents onderonsje zou kunnen worden. 

De gasten uit de omgeving van Emmen begonnen de competitie wisselvallig. Er werd gewonnen op bezoek bij GRC, maar TVC’28, Jubbega en Germanicus bleken te sterk. Vorige week werden de punten gedeeld met WVV (2-2).

GOMOS begon daarentegen voortvarend, met overwinningen op Dalfsen en Emmen. Tegen GVAV, GRC en TVC werd echter verloren, waardoor de mannen van Martin Drent nu op een 8ste plaats staan. Twee plaatsen boven tegenstander SVBO.

Trainer Drent zag in de wedstrijd tegen koploper TVC (5-0 nederlaag) genoeg aanknopingspunten en vond de uitslag ‘geflatteerd’. “We zijn dit seizoen nog niet echt in vorm geweest”, concludeert hij na 5 competitiewedstrijden. Kortom: het kan en moet nog een stuk beter. Misschien dat tegen SVBO eindelijk het gewenste spel op de mat wordt gelegd.

Er is veel aan gelegen om er een mooie wedstrijd van te maken. Niet alleen omdat het bier na tijd bij de livemuziek een stuk beter smaakt, ook omdat RTV Drenthe met Onze Club langs de lijn staat. Eens kijken of de naam van Jannes Siegers dit keer niet verbasterd wordt tot Jannes Ziegers of Wiecher Sietsma!

De volgende namen staan voor morgen op papier: Melvin Koning, Richard Meursing, Jeffrey Krul, Roy Slachter, Guido Koolen, Ricardo Smit, Jordi van Esch, Jannes Siegers, Tim Assman, Martijn Bosman, Tom van Birgelen, Edwin Rozenveld, Wouter Speelman, Wouter de Vries, Jorden Wegdam.

Komt allen dus morgen naar GOMOS, ook voor de gezelligheid na tijd! 

Dit is dus Jannes Siegers. Zonder Z!