GOMOS oefent in de voorbereiding op het nieuwe seizoen twee keer. De ploeg van trainer Martin Drent gaat het in de maand augustus opnemen tegen DZOH en Peize.

De eerste training staat gepland op dinsdag 28 juli. Op zaterdag 15 augustus speelt GOMOS vervolgens een oefenwedstrijd tegen DZOH uit Emmen, de oude ploeg van Martin Drent. Op donderdag 20 augustus komt streekgenoot vv Peize op bezoek op de Schapendrift. Twee dagen later, op zaterdag 22 augustus, komt GOMOS uit op een toernooi bij vv Veenhuizen, waar alle clubs uit de gemeente Noordenveld vertegenwoordigd zullen zijn.

Normaal gesproken begint tijdens het weekend van 29/30 augustus het bekertoernooi. Mocht dit door de Coronacrisis niet doorgaan staat er een oefenwedstrijd gepland in en tegen Nieuw Buinen. Op zondag 20 september begint de competitie. Mocht dit uitgesteld gaan worden speelt GOMOS op eigen veld een oefenwedstrijd tegen Veendam 1894. Aanstaande vrijdag 10 juli maakt de KNVB de competitie-indeling voor het vlaggenschip van GOMOS bekend.