Na de 1-0 zege op GRC afgelopen maandag, wacht GOMOS een thuiswedstrijd op het Schapendrift tegen SC Bemmel. Zondag neemt GOMOS het in de tweede ronde van de nacompetitie om promotie op tegen de club uit Ressen. 

GOMOS had de nacompetitie al afgedwongen, maar ze maakten de uitgangspositie nog een stukje beter door afgelopen maandag GRC met 1-0 te verslaan. Hierdoor hoeft GOMOS nu ‘slechts’ drie nacompetitiewedstrijden winnen om te promoveren naar de landelijke Hoofdklasse. Ondanks een matige generale voor de nacompetitie – de wedstrijd was ‘gewoon niet goed’ – mag GOMOS terugkijken op een uitstekend seizoen. Een derde plek in de Eerste Klasse werd bereikt, iets wat nog nooit gebeurd is binnen de club. 

Tegenstander SC Bemmel uit Ressen moest wel in de eerste ronde van de nacompetitie in actie komen. Donderdagavond kwam RKHVV op bezoek. Na 126 minuten voetbal kwam Bemmel als winnaar uit de strijd. Net als GOMOS eindigde Bemmel op een derde plek. De club haalde 52 punten uit 26 gespeelde wedstrijden.  

De selectie: Melvin Koning, Mathijs Buist, Richard Meursing, Jeffrey Krul, Martijn Bosman, Guido Koolen, Ricardo Smit, Jordi van Esch, Jannes Siegers, Ivo Drenth, Tim Assman, Edwin Rozenveld, Thomas Verra, Sven Pilon, Wouter Speelman, Wouter Honebeek, Roy Slachter en Gijs Baving.