Een Noord-Drents onderonsje staat op het programma. GOMOS neemt het op Sportpark Schapendrift op tegen VV Annen. 

Het verleden laat zien dat beide ploegen aan elkaar gewaagd zijn. Vorig seizoen zaten de teams bij elkaar in de competitie en won Annen op Sportpark Schapendrift (1-3). In Annen werden de punten destijds gedeeld. De Norgers eindigden vorig seizoen op een zesde plek, de rood-witten werden vierde. 

Ook dit seizoen is Annen verdienstelijk begonnen. Met twee gelijke spelen en één overwinning is de ploeg van Jouke Jan Meertens nog ongeslagen. GOMOS is daarentegen nog niet verslagen in eigen huis. Tegen Gorredijk werden de drie punten gepakt en tegen GVAV-Rapiditas kwamen de Norgers niet verder dan 2-2.  

Lukt het GOMOS om de ongeslagen reeks van Annen te doorbreken en bovendien zelf weer de felbegeerde drie punten pakt? Dat moet dan gebeuren met de volgende namen: 

Mathijs Buist, Gerben Boer, Youri Flik, Gijs Baving, Niek van Bolhuis, Richard Meursing, Jorden Wegdam, Jens de Jong, Juan Kemker, Jordi van Esch, Teun Timmer, Ricardo Smit, Ivo Drenth, Tim Assman, Tom van Birgelen, Edwin Rozenveld en Guido Koolen.