Sinterklaas is weer in het land, maar de Goedheiligman kon door de drukte helaas zelf geen bezoek brengen aan de jongste leden van GOMOS, hij stuurde echter wel twee Zwarte Pieten naar de Norger voetbalclub.

De Pieten gingen dan ook zeer enthousiast naar de sporthal van de Brinkhof, waar door de Activiteitencommissie een speciale pietentraining werd georganiseerd. Het duurde wel even voordat de Zwarte Pieten arriveerden in de sporthal. Sinterklaas had ze namelijk naar het voetbalveld van GOMOS gestuurd. Terwijl de kinderen druk aan het voetballen waren kwamen de Zwarte Pieten plotseling te voorschijn. En ook zij konden een aardig potje voetballen, bleek later in de zaal. Uiteraard werden er tussendoor ook pepernoten uitgedeeld.

Het bleef niet bij pepernoten, de Sint had namelijk ook cadeautjes meegegeven aan de Pieten. Aan het eind van de training werden de meegebrachte cadeautjes verstopt. Toen even later iedereen zijn eigen cadeau had gevonden gingen de Zwarte Pieten er snel weer vandoor. Pakjesavond staat namelijk voor de deur.