Op de eerste tropische dag van het jaar werd zondagmiddag de traditionele GOMOS-DAG gehouden. Jong en oud genoot van de jaarlijkse afsluiting van het voetbalseizoen.

Ook voor voor dit jaar had de Activiteitencommissie weer een leuk programma samengesteld. En het weer kon niet beter. De GOMOS-DAG begon met een clinic voor de jongste jeugd, onder leiding van de selectie. Ondanks het warme weer werd er fanatiek gevoetbald. Hoogtepunt was de afsluitende partij. Even later gingen alle jeugdteams voetballen tegen de ouders, dat traditioneel genoemd mag worden. Dit leverde natuurlijk weer fraaie beelden op. Om 14.00 uur was het de beurt aan de Senioren en JO19-1. Zij gingen de strijd met elkaar aan op de baan van tobbedansen. GOMOS 2 was uiteindelijk de snelste en werd winnaar. Ook werd de finale van de Penaltybokaal gehouden. Winnaars werden Tijmen Slootweg uit GOMOS JO13-1 en Stijn Kemker uit GOMOS JO7-1. Zij namen de strafschoppen het beste.

De middag werd gezellig afgesloten in de feesttent met een optreden van Marco Schuitmaker. Volgend jaar bestaat GOMOS 75 jaar, en voorzitter Albert Drenth gaf aan dat de voetbalclub dat groots gaat vieren.

 

Fotoverslag op het Facebook-account van GOMOS