FC Groningen organiseerde in de meivakantie de FC Groningen on Tour Voetbaldagen en kwam donderdag naar GOMOS in Norg. Maar liefst 85 deelnemers in de leeftijd van 6 tot en met 13 jaar genoten op Sportpark Schapendrift van een leuke een leerzame dag.

De jongens en meiden, voornamelijk jeugdleden van GOMOS, kregen training volgens de FC Groningen trainingsmethode. Ze leerden net als hun FC-helden, trainen als een prof. Ook het weer zat mee, het zonnetje scheen de hele dag over de velden van GOMOS. De middaglunch werd georganiseerd door vrijwilligers van GOMOS. De kinderen gingen moe maar voldaan en met een echte FC Groningen-certificaat weer naar huis.

Voetbalvereniging GOMOS is zeer verheugd met de komst van FC Groningen on Tour. De Trots van het Noorden keert deze zomer opnieuw terug, want van 24 tot en met 27 juli en van 31 juli tot en met 3 augustus wordt het FC Groningen Voetbalkamp weer gehouden op de velden van GOMOS. Opgave is mogelijk via https://www.fcgroningen.nl/trainenalseenprof/voetbalkamp.

Alle foto’s van FC Groningen on Tour zijn terug te vinden op onze Facebook-pagina.