De tweede editie van het GOMOS Dames-toernooi in Norg is gewonnen door WVV VR1. In een spannende finale werd Nieuw Roden/Roden VR2 met 3-2 verslagen. De organisatie, de activiteitencommissie van GOMOS, kan terug kijken op een zeer geslaagd toernooi.

Negen dames-teams uit de regio kwamen zaterdagmiddag aan op Sportpark Schapendrift. De speelsters en begeleiders van de teams bleven één nacht overnachten. Na de eerste poulewedstrijden gingen zaterdagavond de voetjes van de vloer in de kantine, dit onder de muzikale klanken van DJ Danny. De kantine was net als vorig jaar weer afgeladen.

Het ontbijt werd voor de meeste speelsters dan ook een bittere pil. In de felle zon werden de laatste poulewedstrijden afgewerkt. GOMOS VR1, winnaar van de eerste editie, werd in de kwartfinale na strafschoppen uitgeschakeld door de latere finalist Nieuw Roden/Roden VR1. WVV VR1 kwam in de finale op een 2-0 voorsprong, maar Nieuw Roden/Roden VR2 kwam door twee doelpunten terug in de wedstrijd. Door een late treffer ging de titel alsnog naar WVV VR1. De wedstrijd om de derde en vierde plaats ging tussen Sellingen VR1 en Emmen VR1. Laatstgenoemde nam de strafschoppen beter en eindigde op de derde plaats.

Het Dames-toernooi werd afgesloten met een gezellige barbecue. De organisatie wil volgend seizoen opnieuw een Dames-toernooi organiseren.