Update van de voorzitter

Ons kunstgrasveld:
Op deze mooie, maar warme, zondagmiddag bedenk ik me, dat het tijd is, voor weer een stukkie. Vanochtend liep ik nog even over ons sportpark en met trots zie ik daar ons kunstgrasveld (in wording) nu al liggen te pronken. Het is bijna zover dat we er op kunnen gaan voetballen. Even nog. De laatste (vooral letterlijk hete) loodjes zullen de komende dagen nog zwaar wegen, maar dan is het zover. Dan is het veld klaar. De oplevering van het veld staat reeds gepland. Het ziet er echt fantastisch uit. Hoe zal het zijn als er op gevoetbald gaat worden? En die mat, is die mat echt zo super als alle deskundigen beweren? Ik denk het wel. Voortekenen geven alle seinen hiervoor op groen.Na de oplevering volgt spoedig dat we er op mogen. Om te trainen en om wedstrijden te gaan spelen. Al onze leden zullen gebruik gaan maken van dit kunstgrasveld. Ik zeg, het mooiste kunstgrasveld in de weide omtrek. YES. De officiële opening van het veld laat zich vervolgens plannen. Uiteraard ontwikkelen zich daartoe plannen. Wellicht heb je zelf ideeën. Hierbij wil ik je vragen om mee te denken. Wat zou een mooie opening allemaal moeten hebben? Een officieel moment? Door wie? Of door wat te doen? Een wedstrijd? Door wie dan? En vooral ook wanneer? Dus schroom niet en deel je ideeën hieromtrent. Je weet me te vinden.

Ons hoofdveld;
Op ons hoofdveld staan vanochtend de sproeiers weer aan. Deze grasmat ligt er op dit moment bij als een biljartlaken. Het resultaat van veel zorg en aandacht die onze vrijwilligers eraan geven. Chapeau mannen. Het gras is grasgroen zoals het hoort te zijn. De mat is dicht. De mat snakt naar spelers. En dat gaan we weer doen. We gaan weer voetballen. Genieten van het spel. Genieten van de lol die onze spelers en speelsters weer gaan beleven.Onze entourage is er klaar voor. De spelers ook.

Corona
Uiteraard is niet alles nog normaal. Corona/Covid19 bepaalt nog onze omgangsnormen. Lastig vaak, maar noodzakelijk. We zullen er samen een weg in vinden. Ons clubgebouw is inmiddels voorzien van een in- en uitgang/looplijnen etc. Het is wat het is. We zien allen reikhalzend uit naar een Corona- vrije toekomst. Tot die tijd. Blijf gezond en denk een beetje om elkaar. Samen lossen we het op.

vv GOMOS, gaat door. Ik zal jullie blijven informeren.

Albert Drenth, zondag 9 augustus 2020
Voorzitter vv GOMOS