Update van de Voorzitter

Het is al weer even geleden, begin mei was de laatste. Het is tijd voor een nieuwe update. Deze keer kan ik volstaan met een korte. Onze routekaart naar het aan te leggen kunstgrasveld is voltooid. Groen licht. Dat betekend dat geheel volgens planning op 15 juni de aannemer gaat starten. En dat is morgen. Veel (voor)werk is er door talloze vrijwilligers al gedaan. Alle lof voor hen. Zeker ook het projectteam vanuit het bestuur aangevuld met Chris en Marnix hebben er heel wat uurtjes in gestopt. Overleg met de wethouder – op afstand via Microsoft Teams- heeft uiteindelijk groen licht gegeven. Deal met de gemeente is, dat we een (klein) deel met eigen middelen dan wel zelfwerkzaamheid dienen te betalen.

Op een totale financiering van een buitengewoon groot bedrag is ook een aantal procenten van zo’n bedrag, voor een club als de onze, veel geld. Maar mankracht in de vorm van vrijwilligers en zelfs de selectie van Martin Drent maakt dat we onze benodigde financiële bijdrage volledig kunnen opbrengen met zelfwerkzaamheid. Krista kan de vingers op de knip houden.

Chapeau voor de club. Wat een club. Tussen de vorige update en de huidige viel ook de datum van 01 juni. Onze verjaardag! Gefeliciteerd GOMOS vrienden en vriendinnen. Onze verjaardag hebben we niet kunnen vieren volgens de GOMOS plannen. De maatregelen rondom “corona” maakten dat onmogelijk. Volgend jaar gaan we begin juni het verjaardagsfeest groots vieren.

vv GOMOS, gaat door.

Ik zal jullie blijven informeren. Blijf gezond en denk een beetje om elkaar. Samen lossen we het op.

Albert Drenth, 14 juni 2020
Voorzitter vv GOMOS