Update van de voorzitter

Afgelopen dinsdag, de 21e april, was het zover. De persconferentie waar we allemaal naar uitkeken. In de loop van die dag was veel ,van wat onze Minister President ons die avond ging melden, al uitgelekt. Het resultaat: Ons leven zit vooralsnog muurvast in de intelligente lockdown. Tot ver in de zomer zit ons leven gevangen in maatregelen, die we zouden verwachten in slechte Amerikaanse B film. Maar niets is minder waar. Het kan niet anders, onze gezondheid gaat boven alles. Een wijs ,maar duur besluit. Echter er is ook licht in de tunnel, een beetje dan. Vanaf 29 april mag onze jeugd tot 12, weer ouderwets een balletje trappen, zo lijkt het. Natuurlijk zijn er nog tal van maatregelen, echter ze kunnen frank en vrij de wei in. Ook overige jeugdleden mogen weer – wel met veel restricties- gaan voetballen. Dinsdagavond gaat ons jeugdbestuur om tafel. De plannen volgen en vanaf dat moment is er weer leven op het veld. Jongens en meiden zullen het gras laten voelen dat ze er weldegelijk nog zijn.

Over gras gesproken.. Het gras op ons hoofdveld is eraf. Via social media hebben jullie ongetwijfeld hiervan foto’s gezien. Bijzonder om eind april, een kaal zwart hoofdveld te zien. Maar er is ons verzekerd dat het een prachtige grasmat gaat opleveren. Een veld dat past bij een club met ambitie. Ik gaf vorige week al aan dat we op meerdere terreinen bezig zijn. Ideeën hebben, plannen maken etc. en plannen uitvoeren. Welnu vandaag kan ik weer iets met jullie delen. Het oude schuurtje, het hok, het materiaalhok, ‘ t hok-van- Tinus-, hoe je het ook noemt, dat hok dat bedoel ik. Dat hok daarbij het fietsenplein, mooi woord fietsenplein. Dat gebouwtje staat letterlijk op instorten en is gevaarlijk. Binnenkort gaat het eraf. Een nieuwe loods zal worden geplaatst, voor terrein- en onderhoud materiaal en voor onze tractor niet te vergeten. Daar we ook onderhoud materiaal gaan aanschaffen voor het onderhoud van het kunstgrasveld, is die loods meer dan welkom. De loods komt op dezelfde plaats echter zal een kwartslag gedraaid worden. De loods wordt 15m bij 7m. Een fantastische stap die mogelijk kon worden gemaakt door onze eigen club van 60. Het leeuwendeel van deze forse uitgave komt voor hun rekening. Als vv GOMOS zijn we heel erg blij met deze donatie. Zonder dit bedrag was dit echt onmogelijk, DANK, met hoofdletters!

En dan zijn we er nog niet. We gaan nog meer doen. Maar dat is input voor een volgende update. Dat pan is echter dermate groot, dat een eerste melding daarover misschien ook nog wel even op zich laat wachten. Heb geduld en kijk uit naar de volgende update.

vv GOMOS gaat door, Ik zal jullie blijven informeren. Blijf gezond en denk een beetje om elkaar. Samen lossen we het op.

Albert Drenth, 26 april 2020
Voorzitter vv GOMOS