Ook in 2016 begint het Rommelpot-weekend weer met de traditionele (voetbal)quiz voor de C- en D-jeugd in de kantine. De Super Rommelpot Quiz op vrijdag 8 januari staat gegarandeerd voor gezelligheid en daarnaast natuurlijk lastige quizvragen. De quiz is gemaakt door voetbalkenner Jasper Boer en wordt gepresenteerd door quizmaster Michaël Wiese.

De quiz bestaat uit lastige (voetbal)vragen. Daarnaast is er onder andere ook een muziekronde, een ronde over allerlei sporten, een ronde over tv programma’s en natuurlijk een ronde met betrekking tot GOMOS. Naast de vragen is er ook tijd voor grappige filmpjes en gezellige muziek. De quiz start om 19:00 uur en is rond 22:15 uur afgelopen. Alle spelers en speelsters van C1, C2, MC1, MC2, D1, D2 en MD1 zijn van harte welkom. Hetzelfde geldt voor de trainers en leiders van de desbetreffende teams. De quiz bestaat dus niet alleen uit voetbalvragen, dus ook als je niet heel veel weet over voetbal is het leuk om te komen. Wanneer er ouders zijn die graag willen komen (ook in verband met evt brengen en ophalen) zijn die ook van harte welkom in de kantine. De spelers en speelsters kunnen met een klein zakcentje drinken en snoep/chips kopen bij de bar.

De organisatie hoopt weer op een goede opkomst! We gaan er weer een gezellige avond van maken. Heb je vragen? Neem dan contact op met Jasper Boer via 06-50270884 of jboer@gomos.nl. Opgave is niet nodig, alle aanwezige spelers en speelsters worden voor aanvang van de quiz verdeeld in willekeurige teams. Wanneer de meiden graag in meidenteams willen, gaan we hier natuurlijk voor zorgen!

Deze week verschijnt op de Social Media (Twitter, Facebook, Instagram) elke dag een voorbeeldvraag.

 

Team "FC Achterin" won de editie van 2015.

Team “FC Achterin” won de editie in 2015.