Geacht GOMOS-lid, ouder, verzorger, of supporter,

De afgelopen maanden heeft het Bestuur van de voetbalvereniging GOMOS getracht zoveel mogelijk nieuwe vrijwilligers te werven. Veel mensen hebben aangegeven iets te willen doen voor de club, super!

Helaas hebben wij, door diverse oorzaken, nog niet iedereen kunnen bereiken. Wij willen daarom iedereen die interesse heeft uitnodigen om op dinsdag 30 mei 2017 om 20:00 uur in de kantine te komen. Op deze avond zullen verschillende vrijwilligers uitleggen wat de taken precies inhouden. Dan weet u waar u aan toe bent. Uiteraard zullen we u, als vrijwilliger geworden bent, zo goed mogelijk begeleiden.

Wij zoeken vrijwilligers voor bijvoorbeeld: een dagdeel kantinedienst en/of zaterdagdienst in de elftalleiderskamer, begeleiding van teams, de klusploeg, commissieleden, bestuursleden en verkoop van kaartjes/programmaboekjes bij de wedstrijden van het eerste elftal.

De mensen die hebben toegezegd vrijwilliger te worden zullen nog een mailt ontvangen met een uitnodiging voor deze avond. Mocht u verhinderd zijn op deze avond maar wel vrijwilligerswerk wil doen dan horen wij dat graag. Neem dan contact op met Marc Rozema via marcrozema@live.nl.

Namens het bestuur van GOMOS,
Marc Rozema

 

knipsel