Op vrijdag 29 september organiseert de Activiteitencommissie weer het jaarlijkse voetbalklootschieten door de mooie bossen van Norg. Net als voorgaande jaren voor de jongens en meiden uit de B-, C- en D-jeugd (O17, O15 en O13).

Alle deelnemers worden ingedeeld in groepjes van 6 a 7 personen, uiteraard wel met je eigen teamgenoten. Met je team moet je een parcours lopen door de bossen van Norg, zowel het begin als het eindpunt is bij GOMOS. Als team krijg je 1 bal mee, iedereen schopt na elkaar tegen de bal aan en het doel is nu om in zo min mogelijk schoten de bal weer bij GOMOS te krijgen. Onderweg van het parcours moet je meerdere opdrachten uitvoeren en die tellen uiteraard ook mee voor de einduitslag.

Nu denk je misschien maar iedereen kan toch niet tegelijk starten? Dat heb je dan goed gedacht! De Activiteitencommissie heeft daar een oplossing voor bedacht. Elk team die moet wachten, moet net als vorig jaar meerdere opdrachten doen in de kantine. Denk hierbij bijvoorbeeld aan knikkers raden, koek happen en nog veel meer leuke en gekke dingen. Ook deze opdrachten tellen mee voor de einduitslag, dus het is van belang dat je ook deze opdrachten zo goed mogelijk uitvoert.

Ben je nu enthousiast geworden voor dit geweldige evenement en zit je in de B-, C- of D-jeugd? Geef je dan snel op je elftalleider. Ook als je een vriendje of vriendinnetje hebt die graag mee wil doen kan dat uiteraard ook. Voor de leiders is dit ook een kans om hier een teamuitje van te maken, altijd goed voor de teambuilding. De kantine is geopend dus als je zin hebt in een cola of een zakje chips kan je die bestellen aan de bar in de kantine. Alle deelnemers worden om 19:00 uur verwacht in de kantine.

De leiders kunnen aan Jerry Slachter (06-30094096) of Jeroen Renkema (06-46583749) doorgeven met hoeveel jongens of meiden ze meedoen.