Zoals de meeste van jullie hebben gezien is de voetbal.nl app vernieuwd. Belangrijk om te weten is dat je inlogt of registreert met het e-mailadres waarmee je ingeschreven staat bij GOMOS.

Ben je zelf geen lid, maar wil je graag op de hoogte blijven van de stand en uitslagen van bijvoorbeeld je zoon of dochter? Log dan in met het e-mailadres waarmee jouw kinderen ingeschreven staan.

LET OP: De foto die je instelt in de voetbal.nl app is degene die gebruikt wordt voor je spelerspas! Het is dus GEEN profielfoto. Op de foto moet je gezicht duidelijk herkenbaar in beeld zijn zodat de scheidsrechter snel kan bepalen of jij het wel bent. De foto moet dus pasfoto-achtig zijn.

Weet je niet met welk e-mailadres je ingeschreven staat? Neem dan contact op met Dientje Auwema via d.auwema@hetnet.nl of 0592-613318. Voor overige vragen kun je contact opnemen met Jasper Boer via jasperboer@live.nl.

Stap 1: Download of update de nieuwe app.

Stap 2: Log in met je KNVB wedstrijdzaken account of registreer met je mailadres waarmee je in onze ledenadministratie staat.

Stap 3: Na het inloggen ga je naar instelling en klik je op de optie: Club voor Clubinstellingen. Kies hier GOMOS.