FC Groningen wil in deze Coronacrisis iets terug doen aan de amateurpartners die aangesloten zijn bij het Amateurconvenant, zo ook vv GOMOS. De Trots van het Noorden organiseert in samenwerking met Sponsorloop.nl een grote sponsorloop. Alle leden van de clubs en supporters van FC Groningen kunnen met deze actie geld inzamelen voor hun eigen amateurvereniging.

Organiseer zelf een sponsorloop in je eigen omgeving en verdien geld voor GOMOS. Leden die zich aanmelden ontvangen een eigen actiepagina. Deze kun je vervolgens zelf doorsturen naar familieleden, vrienden, teamgenoten etc. Wil jij rennen voor GOMOS? Meld je dan hier aan! Je maakt overigens ook nog eens kans op prachtige FC Groningen-prijzen!

Doe jij mee? Laat het ons weten en en zet het op je eigen Social-media kanaal! Gebruik de hashtag #IKRENVOORGOMOS! Wil je meer informatie? Klik dan hier!

 

Uiteraard is deze actie coronaproof. De sponsorloop is niet bedoeld als evenement. Alle deelnemers lopen apart, bijvoorbeeld voor of na hun training (in overleg met de trainer) of thuis. De RIVM-richtlijnen die op dat moment gelden zijn daarbij leidend. Door de aanleg van het kunstgrasveld gelieve niet ons sportpark gebruiken!