GOMOS treedt vanmiddag om twee uur aan tegen WVV. In Winschoten kan gesproken worden van een echte kraker, aangezien de nummer 1 en 3 van 1F elkaar treffen. 

Met 12 punten uit 4 wedstrijden, waaronder de derbywinst tegen Roden, kan GOMOS spreken van een droomstart. Vorige week leek het op bezoek bij Germanicus echter mis te gaan, toen de Norgers met nog 20 minuten te spelen 2-1 achter stonden. De mannen van Martin Drent zagen de scheidsrechter echter geblesseerd uitvallen (dat kan blijkbaar), waardoor het restant later nog gespeeld moet worden. De strijdlustige Drent gaf aan de laatste minuten vol op de aanval te willen spelen.

In Winschoten treffen de Norgers een stugge ploeg. WVV verloor dit seizoen nog niet, maar speelde wel drie keer gelijk. Vorige week werd het 1-1 op bezoek bij VV Heerenveen. Trainer Drent gaf in het Dagblad van het Noorden  al aan niet blind op de aanval te gaan spelen in Winschoten. Hij verwacht een lastige wedstrijd.

In de selectie is er een plaats voor Pepijn Schuurs. Verder keert ook Thomas Verra terug bij de selectie. Voor de volledigheid alle namen:

Melvin Koning, Richard Meursing, Jeffrey Krul, Roy Slachter, Jordi van Esch, Ricardo Smit, Edwin Rozenveld, Guido Koolen, Tim Assman, Robert Elsinga, Jannes Siegers, Job Bolt, Thomas Verra, Pepijn Schuurs, Justin Oostermans.

GOMOS moedig voorwaarts. Hup geel-zwart!