Thomas Verra speelt met ingang van het nieuwe seizoen bij GOMOS. De 20-jarige Fries maakt de overstap van de Griffioen. Verra is na Elsinga de tweede nieuweling voor de selectie van GOMOS.

Thomas Verra is woonachtig in Groningen en volgt daar een Hbo-opleiding. Hij is opgegroeid in Langedijke, een dorpje vlakbij Oosterwolde. Daar begon hij ook met voetballen. Als B-junior vertrok hij bij SJO J.V. Oostenburg en ging hij spelen bij Achilles 1894 in Assen, waar hij teamgenoot was van onder andere Jeffrey Krul en Jannes Siegers. Twee jaar later maakte Verra als A-junior vervroegd de overstap naar de eerste selectie. Op 18-jarige leeftijd maakte hij zijn debuut voor de hoofdmacht van Achilles 1894 en werd hij kampioen in de 1e klasse. Dit seizoen speelde Verra voor het eerste elftal van De Griffioen, dat in de middenmoot eindigde in de 2e klasse I van het zaterdagvoetbal.

Thomas Verra kan op meerdere positief uit de voeten. Zo speelde hij in het verleden als laatste man, linksback en als aanvaller. Zijn voorkeur ligt echter wel in de achterhoede. “Ik was na Achilles 1894 weer op zoek naar een nieuwe uitdaging in de 1e klasse. Daarnaast lijkt me het erg leuk om weer met spelers te gaan voetballen waar ik eerder al eens mee heb gevoetbald bij Achilles 1894”, laat de nieuwe aanwinst weten.