Super Rommelpot Quiz

Ook in 2016 begint het Rommelpot-weekend weer met de traditionele (voetbal)quiz voor de C- en D-jeugd in de kantine. De Super Rommelpot Quiz op vrijdag 8 januari staat gegarandeerd voor gezelligheid en daarnaast natuurlijk lastige quizvragen. De quiz is gemaakt door Jasper Boer en wordt gepresenteerd door quizmaster Michaël Wiese.

De quiz bestaat uit lastige voetbalvragen. Daarnaast is er onder andere ook een muziekronde, een ronde over allerlei sporten, een ronde over tv programma’s en natuurlijk een ronde met betrekking tot GOMOS. Naast de vragen is er ook tijd voor grappige filmpjes en gezellige muziek.

De quiz start om 19:00 uur en is rond 22:30 uur afgelopen. Alle spelers en speelsters van C1, C2, MC1, MC2, D1, D2 en MD1 zijn van harte welkom. Hetzelfde geldt voor de trainers en leiders van de desbetreffende teams.

De organisatie hoopt weer op een goede opkomst! We gaan er weer een gezellige avond van maken. Heb je vragen? Neem dan contact op met Jasper Boer via 06-50270884 of jboer@gomos.nl.