Net als voorgaande jaren doet VV GOMOS mee met de RaboClubSupport actie van de Rabobank. Iedereen die lid is van de Rabobank, kan onze mooie club gratis en voor niets steunen. In slechts een paar stappen kun je stemmen op GOMOS, waardoor wij extra geld krijgen via deze actie. Dat kan via internetbankieren en via de Rabobank-app Hoe je dat doet? Dat lees je hieronder! 

De Rabobank verdeelt dit jaar 14 miljoen euro onder deelnemende clubs. Hoe meer stemmen een club krijgt, hoe meer geld ze krijgen van de Rabobank. Stemmen loont dus!

Via internet: ga naar https://www.rabo-clubsupport.nl/noordenveld-west-groningen/deelnemers en tik ‘GOMOS’ in in de zoekbalk. Word gratis lid van de Rabobank-coöperatie (als je dat nog niet bent). Voeg nog twee andere clubs toe (denk bijvoorbeeld aan de Feest4Daagse Norg) en je bent klaar!

Via de app:

Ga naar ‘Service’ (rechtsonder in je app). Klik onder ‘snel naar’ op de ‘ClubSupport stemmen’. Zoek vervolgens GOMOS bij de deelnemende clubs in de regio Noordenveld West Groningen. Word gratis lid van de Rabobank-coöperatie (als je dat nog niet bent). Voeg nog twee andere clubs toe (denk bijvoorbeeld aan de Feest4Daagse Norg) en je bent klaar!

Stemmen kan vanaf maandag 4 september.