Met ingang van dit seizoen heeft voetbalvereniging GOMOS, in samenwerking met Dr. Jan Krul, beleid rond sportgezondheidszorg opgezet. Onze medische staf is nu als volgt ingericht:
1. Verzorger/fysiotherapeut, Chantal Blok
2. Dr. Jan Krul, sportmedisch adviseur
3. Fysiotherapie Norg (Peter Bertram en Dennis Steverink)


Wat betekent dit voor de leden van v.v. GOMOS:

• Alle leden die een advies willen over een (sport)blessure kunnen contact opnemen met Dr. Jan Krul (06-51304030). Hij is zeker op elke zaterdag van 17:00 tot 18:00 uur rechtstreeks bereikbaar. Contact via Whatsapp is ook prima. Het advies kan zijn een doorverwijzing naar de verzorger van v.v. GOMOS, naar de fysiotherapeut, huisarts, sportarts of Spoedeisende Hulp. Ook kan er een afspraak volgen om de blessure nader te onderzoeken.
• De verzorger begeleidt de selectie tijdens wedstrijden en trainingen.
• De medisch adviseur adviseert het bestuur over de gezondheidszorg binnen de v.v. GOMOS en ondersteunt het kader wat betreft kennis van sportblessures en eerste hulp. Denk hierbij ook aan materiaal (EHBO-tasje) voor alle teams enz
• De medische staf adviseert de technische staf van de selectie hoe een speler ervoor staat met zijn sportblessure en geeft advies hoe een speler weer terugkomt op niveau.
• Fysiotherapie Norg heeft een gratis toegankelijk spreekuur op maandagmiddag, waarvoor men zich uiterlijk maandag om 12:00 uur via Dr. Jan Krul kan aanmelden.

 

knipsel