Vrijdagavond vond de 9e editie van de GOMOS-PLEBEKSJO plaats bij Café Zwaneveld in Norg. Vijf dagen na het kampioensfeest van het eerste elftal was het clubcafé weer tot de nok toe vol gevuld met GOMOS-sympathisanten. En het werd een groot succes. De overwinning ging uiteindelijk naar de Jeugdleiders.

Het Bestuur moest het spits afbijten. Met een feestmedley van De Toppers werd het publiek gelijk meegesleept. Vervolgens kwam GOMOS 3 aan de beurt, de winnaar van de afgelopen twee edities. Dit keer weer een spectaculaire act, uiteindelijk goed voor de derde plaats. De Dames kwamen voor de eerste pauze ook nog op het podium, waar het televisieprogramma The voice of Holland werd nagespeeld. Na de eerste onderbreking konden liefhebbers van het shantykoor hun lol niet op met de act van GOMOS 4. De handjes gingen ook in de lucht tijdens de act van GOMOS 2, waar Eric Huls verkleed was als Patricia Paay. Vervolgens was de verrassingsact aan de beurt, met als hoofdrolspelers Wim Bakering (Zanger Rinus) en Albert Flik (Romana). GOMOS 1 kwam als laatste voor de grote pauze op het podium, met een medley van The Shadows. Uiteraard was elftalleider Theo van Hoogen ook weer van de partij.

Na de grote pauze nog drie fantastische acts. Eerst was het de beurt aan GOMOS 5, waar Michaël Wiese en Sietze Jan van der Molen verkleed waren als The Blues Brothers. Met een feestmedley was de act van GOMOS A-jeugd ook een groot succes. De jongste deelnemers zorgden voor een fantastische sfeer, goed voor een tweede plaats. Het toetje kwam op naam van de Jeugdleiders. Het werd daadwerkelijk ook het toetje van de avond. Met het nummer Paradise by te dashboard light van Meatlof hadden Geert Louters, Hellen van Riesen en Luuk van Birgelen een schitterende act in petto. Nadat de stemmen van het publiek waren geteld en de jury, dit jaar bestaande uit Rikus Koopman, Olaf Matthezing en Krista Holst, zich had beraden kwam de terechte winnaar naar voren. De winst ging naar de laatste act van de avond, de Jeugdleiders! Na afloop gingen de voetjes van de vloer met muziek van DJ Olaf.

De GOMOS-PLEBEKSJO mag weer als een groot succes worden betiteld. Een dank gaat uit naar de Activiteitencommissie, die de organisatie op zich had genomen. Op naar de tiende editie in 2019!

Alle foto’s staan op onze Facebook-pagina!

 

img_4584

img_4599

img_4660

img_4748

img_4618

img_4683

img_4785

img_4703

img_4734

img_4643

img_4706