Voetbalvereniging GOMOS doet dit jaar weer mee aan de Jeugd Sponsor actie van de Poiesz Supermarkt. Van maandag 12 februari tot en met zondag 8 april kunnen er weer munten worden verzameld. Hierbij vragen wij iedereen die GOMOS een warm hart toedraagt de munten in de koker van GOMOS te gooien. De munten worden na de actie omgezet in een sponsorbedrag die ten goede komt aan de jeugdafdeling van GOMOS!

Bij elke 10 euro aan boodschappen (exclusief statiegeld) krijgen Poiesz klanten een Jeugd Sponsor Munt, maar er zijn meer mogelijkheden om extra sponsormunten te ontvangen. In de voordeelfolder staan wekelijks speciale Jeugd Sponsor Aanbiedingen waar klanten van Poiesz van kunnen profiteren. Bij deze aanbiedingen worden extra’s sponsormunten uitgegeven. Bij de Poiesz Supermarkt in Norg staat een display met kokers, met onder andere die van GOMOS. Hoe meer Jeugd Sponsor Munten, hoe hoger het Sponsorbedrag.

Actieve Verkoopactie
Tijdens de eerste week van de actie (vanaf maandag 12 februari) is de actieve verkoopactie van GOMOS. In deze week mogen wij extra promotiemateriaal ophangen in de supermarkt. Op zaterdag 17 februari staan wij zelf in de winkel. Van 10:00 tot 15:00 uur verkopen wij dan heerlijke oranjekoek!

Online stemmen
GOMOS kan ook 500 extra Jeugd Sponsor Munten verdienen. Ga naar deze link en stem op GOMOS! De 50 clubs met de meeste stemmen krijgen aan het eind van de Jeugd Sponsor Actie 500 sponsormunten! Een enorme boost voor onze club! Iedereen die stemt maakt bovendien kans op Poiesz waardebonnen. Stemmen kan vanaf maandag 12 februari!