GOMOS ging op deze mooie zomerdag naar SC Stadspark in Groningen, na een slaperig begin kwamen de Norgers op stoom, Martin Drent gaf na afloop weer zijn beeld van de wedstrijd.
We kwamen al in de 2de minuut op achterstand na een foutieve ingooi van Wouter Honebeek, deze werd door Michel Boonstra van Stadspark benut. Daarna hebben we een half uur lang te veel de lange bal gespeeld. Het laatste kwartier van de eerste helft hebben we echt goed gevoetbald en daar was dan ook de gelijkmaker vlak voor rust van Wouter Honebeek, deze was zeer terecht. Jannes Siegers kreeg nog een kans maar dit schot kwam op de paal terecht, met de 1-1 gingen beide teams de rust in. Vlak na rust in de 47e minuut scoorde Ivo Drent de 1-2, dit deed hij keurig met binnenkant voet in de rechterhoek. Daarna hebben we nog wel wat hachelijke momenten voor ons doel gehad (onder andere een schot van Stadspark wat ook op de lat belande). Jorden Wegdam zou zijn eerste goal in GOMOS 1 hebben gemaakt, ware het niet dat de goal werd afgekeurd vanwege buitenspel. Maar Jannes Siegers de topscorer van GOMOS pakte ook vandaag zijn kansen, hij wist de wedstrijd definitief te beslissen, in de 83e minuut maakte Jannes de 1-3 en in de 90e minuut ook nog de 1-4. Een prima overwinning en onze 3de op rij! GOMOS staat na vandaag op de 4e plaats met 30 uit 19.