Het afgelopen weekend stond bij Voetbalvereninging GOMOS uit Norg in het teken van de start van van de tweede seizoenshelft. Traditioneel wordt dit gedaan door het organiseren van het Rommelpottoernooi. Dit zaal-evenement vindt grotendeels plaats in de sporthal van De Brinkhof en is bedoeld voor alle leden van GOMOS.

Het Rommelpot-weekend begon afgelopen vrijdag met een (voebal)quiz voor de C- en D-jeugd. In een bomvolle kantine kregen de aanwezige spelers en speelsters leuke (voetbal)vragen voorgeschoteld. Na een spannende avond won team “Pindakaas” uiteindelijk de Super Rommelpot Quiz.

De zaterdag begon in De Brinkhof met de F-pupillen en de Kabouters. Vervolgens kwam ook de overige jeugd in actie in de sporthal. Tegen de avond was het tijd voor de Senioren, Dames, A-jeugd en B1 om de zaal te betreden in De Brinkhof. Ook waren er een aantal oud-leden aanwezig. De zaterdag werd afgesloten met het Rommelpot-feest bij het Wapen van Norg. DJ Rick O’Neal ging tot de late uurtjes door.

Zondag werd het senioren-toernooi vervolgd in de sporthal van De Brinkhof. Het team Sneeuwklokje won in een spannende finale van De Engelse Alant. De organisatie kan terug kijken op zeer geslaagd weekend!

 

12417925_1088142347886793_2418106274450810662_n (1)