GOMOS heeft zich voor het nieuwe seizoen versterkt met Robert Elsinga. De 23-jarige aanvaller komt over van v.v. Veenhuizen.

Robert Elsinga debuteerde als 16-jarige in de hoofdmacht van Veenhuizen. Dit seizoen werd hij als aanvoerder voor de tweede keer keer in zijn carrière kampioen, waardoor Veenhuizen volgend seizoen weer terug is in de 3e klasse van het zaterdagvoetbal. Met de komst van Elsinga heeft GOMOS een garantie voor doelpunten binnen. Elsinga, die in het verleden al eens jeugdtrainer was van GOMOS, scoorde in zeven seizoenen ruim 100 doelpunten namens Veenhuizen.

Vanaf het seizoen 2018/2019 speelt hij dus zijn wedstrijden in het geel/zwarte tenue van GOMOS. Robert moet door werkzaamheden vertrekken naar een zondagclub en heeft na een goed gesprek met trainer Bakering gekozen voor GOMOS. Elsinga: “Ik heb zin in het nieuwe avontuur in Norg en ik hoop dat ik snel belangrijk kan zijn voor GOMOS in de 1e klasse. Ik heb afgelopen zondag enorm genoten van de sfeer rondom het kampioenschap op de Schapendrift”.