In de voorjaarsvakantie werd er op donderdagmiddag een FIFA 17 toernooi georganiseerd bij voetbalvereniging GOMOS. De organisatie lag net als voorgaande jaren weer in handen van FIFAlive. De kantine aan de Schapendrift werd omgetoverd tot een echte game-arena. Maar liefst 45 jeugdspelers namen het tegen elkaar op om uit te maken wie zich een jaar lang de beste digitale speler van GOMOS kan noemen.

Het spel FIFA 17 is razend populair onder de jeugd, en dat werd in Norg ook al snel duidelijk. Er werd zeer fanatiek gespeeld op de PlayStation 4. Na een aantal spannende wedstrijden ging de grote finale tussen Rick Giezen en Wouter Honebeek. Rick won met 1-0 en mag zich een jaar lang beste digitale speler van GOMOS noemen. Hij werd een waardig opvolger van Jorn Venekamp, die in de achtste finale werd uitgeschakeld. De wedstrijd om de 3e en 4e plaats ging tussen Twan Hofsteenge en Yordie Kemp, en werd door Yordie gewonnen. Bij de verliezersronde was Henri Hartlief in de finale te sterk voor Gerben Boer.

De organisatie kan terugkijken op een geslaagd en sportief toernooi en wil in 2018 opnieuw een game-middag houden in de kantine van GOMOS. Alle foto’s staan op ons Facebook-account.

 

img_3079

img_3073

img_3053