Voetbalvereniging GOMOS organiseerde woensdagmiddag tijdens de voorjaarsvakantie een FIFA 20 toernooi voor alle jeugdleden. De organisatie lag in handen van WePlay Esports uit Amsterdam. Het spel FIFA is razend populair onder de jeugd en dat werd in Norg ook al snel duidelijk. Er deden maar liefst 36 jeugdleden mee in de kantine, die omgetoverd werd tot een echte game-arena. 

Er werd dan ook zeer fanatiek gespeeld op de Playstation. Leeftijd speelde deze keer geen rol, zo verloor onder andere een 16-jarige deelnemer van een 11-jarige. Na een aantal zeer spannende poulewedstrijden bleven de beste 16 spelers over voor de kruisfinales. Tijdens de poulewedstrijden werd maar liefst 273 keer gescoord, gemiddeld vijf doelpunten per wedstrijd. De eerste halve finale ging uiteindelijk tussen de broertjes Dijkstra, namelijk Rens en Ruben. Na een spannende wedstrijd plaatste Ruben zich voor de grote finale. De andere halve finale ging tussen Wouter Assman en Remon Darmeveil. Ook hier was het spannend, maar Remon ging naar de finale.

Zo werd de troostfinale gespeeld tussen Wouter (RKC Waalwijk) en Rens (SC Heerenveen), laatstgenoemde won met 1-3 en werd uiteindelijk derde. Vervolgens ging de grote finale tussen Remon en Ruben van start. Remon speelde met Frankrijk en Ruben met Juventus. Ruben kwam met 0-1 voor, maar uiteindelijk won Remon toch nog, het werd 3-1. Hierdoor mag Remon zich een jaar lang de beste digitale jeugdspeler van GOMOS noemen.

De Activiteitencommissie van GOMOS kan terug kijken op een zeer gezellige en sportieve middag en wil alle deelnemers bedanken. Zeer waarschijnlijk volgt er volgend jaar een FIFA 21 toernooi!