Het hoogtepunt van de week vond woensdagmiddag weer plaats tijdens het FC Groningen Voetbalkamp. Een deel van de selectie van FC Groningen kwam namelijk op bezoek op een zonovergoten Sportpark Schapendrift. Het werd een prachtige middag voor de ruim 80 deelnemers, waaronder GOMOS-jeudspelers Christan Lemmens en Lars Dussel.

Door middel van een erehaag betraden de spelers van FC Groningen één voor één het hoofdveld van GOMOS. Vervolgens werden de spelers verdeeld over een aantal oefeningen. Het werd opnieuw een groot succes, waarbij de deelnemers naast voetballen ook vragen konden stellen aan hun idolen. Yoëll van Nieff, Tom van Weert, Etiënne Reijnen, Ajdin Hrustic, Kasper Larsen, Jan Hoekstra, Mimoun Mahi, Juninho Bacuna en Jesper Drost waren aanwezig in Norg. En daarbij een opvallende rol voor Tom van Weert, hij nam namelijk de microfoon over van FC Groningen TV. Ook Ron Jans kwam nog een kijkje nemen, en sprak de deelnemers toe. Na afloop namen de spelers ruim de tijd voor handtekeningen en foto’s. Alle foto’s staan op ons Facebook-account.

Donderdagmiddag brengen de deelnemers en de trainers een bezoek aan het Molenduinbad in Norg. Vrijdag wordt het FC Groningen Voetbalkamp afgesloten met een onderling toernooi.

 

img_8892

img_8905

img_8970

img_9025

img_9027

img_9011