In Sportcentrum Leek is vrijdagavond geloot voor de 34e editie van het Leekster Voetbalgala. Het leverde voor GOMOS een prachtige loting op. In poule J treft het onder andere Roden en Peize.

De loting werd verricht door Eredivisie-scheidsrechter Jochem Kamphuis. GOMOS komt dus uit in poule J en treft naast Roden en Peize ook HFC’15 en de nummer 1 poule C van het B-toernooi. De poulewedstrijden worden gespeeld op maandag 30 december 2019. De nummers 1 en 2 uit de poule en de vier beste nummers 3 (6 poules) plaatsen zich voor de tweede ronde, die gespeeld wordt op zaterdag 4 januari 2019. De Gala-avond van de 34e editie vind plaats op zaterdag 11 januari 2020.

Ook GOMOS VR1 doet weer mee aan het Leekster Voetbalgala. De Dames komen uit in poule E en de tegenstanders zijn FC Grootegast, JV Oostenburg en NEC Delfzijl.

Protos Weering
Ook doet GOMOS dit seizoen voor het eerst mee aan het Protos Weering zaalvoetbaltoernooi. De tegenstanders in poule N zijn Beilen, Fit Boys, Gasselternijveen en Muntendam. Deze poulewedstrijden van de 43 editie worden gespeeld op zaterdag 28 januari 2019 in de Drenthehal in Beilen.

Foto: Leekster Voetbalgala