Voetbalvereniging GOMOS doet ook dit jaar weer mee aan Jeugd Sponsor Actie van Poiesz Supermarkten. De actie is maandag gestart, verzamel uw Jeugdsponsormunten en gooi ze in de koker van GOMOS in de Poiesz in Norg. Kijk voor een actuele tussenstand van het aantal munten, tijdens de actieperiode, op deze pagina.

In de periode van 11 februari tot en met 7 april krijgen Poiesz klanten bij elke €10,- aan boodschappen (exclusief statiegeld) een Jeugd Sponsor Munt. Maar er zijn meer mogelijkheden om extra sponsormunten te ontvangen. Wekelijks staan in de voordeelfolder van de Poiesz speciale Jeugd Sponsor aanbiedingen, waar klanten van kunnen profiteren. Bij deze aanbiedingen worden dus extra Jeugd Sponsormunten uitgegeven. Bij de uitgang van de Poiesz staat een display met kokers. De meest linkse is gekoppeld aan GOMOS. Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker van GOMOS komen, hoe hoger het sponsorbedrag wordt. Vorig jaar leverde dit maar liefst 1000 euro op voor GOMOS! Op vrijdag 12 april 2019 wordt de einduitslag bekend gemaakt tijdens de Jeugd Sponsor Gala in Leeuwarden.

Hoeveel sponsormunten ontvangen klanten van Poiesz?
– 1 Jeugd Sponsor Munt bij iedere €10,- aan boodschappen (exclusief statiegeld)
– 1 Jeugd Sponsor Munt bij aankoop van een sponsorproduct dat niet in de aanbieding is (in totaal zijn er ca. 80 sponsorproducten
– 5 Jeugd Sponsor Munten bij wekelijks 9 speciale Jeugd Sponsor Aanbiedingen
– 10 Jeugd Sponsor Munten bij de wekelijkse Super Jeugd Sponsor Aanbieding
– 15 Jeugd Sponsor Munten bij de speciale fruit- of bakkerijaanbieding die de hele week geldig is

Actieve verkoopdag
Op zaterdag 16 februari gaan jeugdspelers van GOMOS meedoen aan de Jeugd Sponsor actie. Van 10.00 tot 15.00 uur wordt er vanuit de marktkraam in de Poiesz de speciale fruit- of bakkerijaanbieding verkocht. Voor GOMOS zijn dit heerlijke slagroomsoesjes. Bij deze aanbieding krijgen klanten maar liefst 15 extra Jeugd Sponsor Munten!

Nieuwe munt
Voor de actie in 2019 heeft Poiesz Supermarkten gekozen voor een vernieuwde Jeugd Sponsor Munt met een blauwe rand. Oude sponsormunten zijn niet meer geldig. Gooi geen oude sponsormunten in de koker, want dan wordt GOMOS namelijk uitgesloten van deelname.