Zondag staat de wedstrijd SVBO-GOMOS op het programma. De nummer 7 en 5 van 1F gaan in Emmen strijden voor de felbegeerde drie punten. 

 

Na een denderende start aan de competitie, met de maximale score na vier wedstrijden, moest GOMOS de laatste drie wedstrijden hun meerdere erkennen in de tegenstanders. Tegen achtereenvolgens WVV, Germanicus en Hoogezand werden geen punten behaald. Vorige week begonnen de Norgers nog aardig in de thuiswedstrijd tegen Hoogezand, maar in het tweede bedrijf werd GOMOS op waarde geklopt. 

 

Tegenstander SVBO kent tot nu toe een wisselend seizoen. Met drie overwinningen, drie verliespartijen en een gelijkspel vindt de ploeg uit Emmen zichzelf terug op de zevende plek. De laatste twee wedstrijden wist SVBO te winnen. Een knappe 2-1 overwinning op de hoger geklasseerde GRC en een gemakkelijke 0-4 overwinning in de beker op derde klasser ZZVV. 

 

In de eerdere drie ontmoetingen tussen beide clubs kwam SVBO twee keer winnend over de streep, terwijl GOMOS één keer drie punten mocht bijschrijven. De laatste twee edities werden met 2-0 en 4-1 gewonnen door SVBO. Er mag geen publiek aanwezig zijn, maar de wedstrijd is wel te volgen via een livestream op het twitteraccount van GOMOS.  

 

Afwezig zijn Robert Elsinga, Ricardo Smit en Jeffrey Krul. Elsinga en Smit kampen beide met een blessure en Krul is geschorst. GOMOS treedt zondag aan met de volgende namen: 

 

Melvin Koning, Justin Oosterman, Thomas Verra, Roy Slachter, Richard Meursing, Jordi van Esch, Jannes Siegers, Edwin Rozenveld, Tim Assman, Ivo Drenth, Guido Koolen, Sven Pilon, Wouter Speelman, Martijn Bosman, Wouter Honebeek en Ruben van der Meulen.