De jaarlijkse oliebollenactie ten behoeve van de jeugdafdeling van voetbalvereniging GOMOS is niet meer weg te denken uit Norg en omstreken. Ook dit jaar zorgt v.v. GOMOS in samenwerking met Bakkerij van Esch er weer voor dat u kunt genieten van heerlijke en verse oliebollen!

Dit jaar wordt de oliebollenactie op vrijdag 30 en zaterdag 31 december gehouden. Op beide dagen staat een verkoopkraam bij Supermarkt COOP / Bakkerij van Esch. De tweede verkoopkraam staat bij de Goudsbloem / Kapsalon Hair Wish in Norg, deze kraam is eenvoudig vanaf de parkeerplaats van de andere supermarkt in Norg te bereiken. Op beide dagen zijn voor het winkelend publiek bij deze kramen heerlijke en verse oliebollen (met of zonder krenten) te verkrijgen.

Uiteraard komen we ook weer bij u langs. Op zaterdag 31 december zullen de jeugdspelers van v.v. GOMOS de door Bakkerij van Esch vers gebakken oliebollen bij u thuis brengen in Norg, Een, Langelo, Peest, Zuidvelde, Westervelde en Huis ter Heide. De huis-aan-huis verkoop start in de buitendorpen om 09.30 uur en in Norg om 09.45 uur. De oliebollen kosten € 7,50 per zak van elf stuks.

De opbrengst van de actie komt ten goede aan de jeugd van voetbalvereniging GOMOS uit Norg. Afgelopen jaar zijn er van de inkomsten diverse materialen (hesjes, ballen en doelen) aangeschaft. Daarnaast hebben de jeugdige voetballers deel kunnen nemen aan tal van activiteiten en evenementen. De opbrengst van de actie wordt dus zeer nuttig besteed!

 

15439737_1371899296177762_8857871828017492066_n