De jaarlijkse oliebollenactie ten behoeve van de jeugdafdeling van voetbalvereniging GOMOS is niet meer weg te denken uit Norg en omstreken. Ook dit jaar zorgt v.v. GOMOS in samenwerking met Bakkerij van Esch er weer voor dat u kunt genieten van heerlijke en verse oliebollen.

Dit jaar wordt de oliebollenactie op zondag 30 en maandag 31 december gehouden. Op beide dagen staat een verkoopkraam bij Supermarkt COOP / Bakkerij van Esch. Op beide dagen is voor het winkelend publiek bij deze kraam heerlijke en verse oliebollen (met of zonder krenten) te verkrijgen.

Uiteraard komen we ook weer bij u langs. Op maandag 31 december komen de jeugdspelers van v.v. GOMOS, de door Bakkerij van Esch vers gebakken oliebollen, bij u thuis brengen in Norg, Een, Langelo, Peest, Zuidvelde, Westervelde en Huis ter Heide. De huis-aan-huis verkoop start in de buitendorpen om 09.30 uur en in Norg om 09.45 uur. De oliebollen kosten € 8,00 per zak van elf stuks.

De opbrengst van de actie komt ten goede aan de jeugd van voetbalvereniging GOMOS uit Norg. Afgelopen jaar zijn er van de inkomsten diverse materialen en zaaluren aangeschaft. Daarnaast hebben de jeugdige voetballers deel kunnen nemen aan tal van activiteiten en evenementen. De opbrengst van de actie wordt dus zeer nuttig besteed!