GOMOS heeft dinsdagavond de oefenwedstrijd tegen FC Assen met 4-3 verloren.

Op het kunstgrasveld in Assen kwam GOMOS, onder leiding van stage-trainer Willem Strijland, in de eerste minuut al op een 1-0 achterstand. Nadat Jan-Harm Siegers de eigen paal raakte kon de spits van FC Assen vrij inschieten. Even later werd het al 2-0.

Ook na de rust kreeg GOMOS al snel twee tegentreffers, waardoor FC Assen op een 4-0 voorsprong kwam. GOMOS kwam door een blunder van de keeper van FC Assen terug in de wedstrijd. De Asser doelman speelde zomaar de bal in de voeten van Jannes Siegers en haalde hem daarna vervolgens onderuit. Dat leverde GOMOS een penalty op en de keeper een rode kaart. Joris Adams schoot raak, 4-1. Tegen tien man kwam GOMOS beter in het spel en kwam het vaker voor het doel van de tegenstander. Joris Adams kopte eerst de 4-2 binnen en in de laatste seconde maakte de jonge middenvelder zijn derde treffer van de avond. Tijd voor een eventuele gelijkmaker was er echter niet.

Opstelling 1e helft
Melvin Koning, Luuk Hofsteenge, Jeffrey Krul, Ramon Klok, Jan-Harm Siegers, Jordi van Esch, Roy Slachter, Ricardo Smit, Ivo Drenth, Jannes Siegers, Sven Pilon.

Opstelling 2e helft
Erik de Roode, Richard Meursing, Jeffrey Krul (Jan-Harm Siegers/79), Ramon Klok, Luuk Hofsteenge (Ricardo Smit/79), Jordi van Esch, Roy Slachter, Daan Krause, Ivo Drenth, Jannes Siegers, (Sven Pilon/79), Joris Adams.