Het voetbalseizoen is door het Coronavirus vroegtijdig beëindigd. Daarom zijn we op zoek gegaan naar andere leuke dingen. Zo wordt de GOMOS-jeugd de laatste weken uitgedaagd met een aantal leuke challenges. Het komend Paasweekend worden de laatste twee challenges online gezet.

Ook zijn we afgelopen week begonnen op Instagram met LUUK GAAT BELLEN MET.. hierin gaat Luuk van Riesen uit JO13-2 live videobellen met verschillende GOMOS-spelers. Kijkers kunnen vantevoren en tijdens de live-uitzending vragen insturen, die vervolgens dan worden beantwoord. Afgelopen week was Jannes Siegers de eerste, zaterdag volgt Mathijs Renkema.

Zaterdag begint ook BIJ ROY IN DE AUTO! In dit programma stappen verschillende personen in de auto bij Roy Slachter. Hij gaat vervolgens een stukje rijden en zal ze het hemd van het lijf vragen. Deze gesprekken zijn vaak openhartig, wat zeker weten prachtige beelden op gaat leveren. We houden nog even geheim wie er zaterdag in de auto van Roy stapt. Uiteraard houden we tijdens dit programma rekening met de maatregelen rondom het Coronavirus. Zo wordt er in de auto tussen beide stoelen een scherm geplaatst.

En dat is nog niet alles. Na het Paasweekend gaat onze hoofdtrainer Martin Drent beginnen met GOMOS TV. In dit programma zullen verschillende GOMOS-leden en vrijwilligers worden uitgedaagd met een leuke Martin Drent challenge. Op zeer korte termijn volgt hier meer informatie over.