Vanmiddag om twee uur sluit het vlaggenschip van GOMOS een lang paasweekend af met een wedstrijd op het eigen sportpark Schapendrift. Vanaf vijf voor half 2 staat er al een mooi programma op de rol, dus kom op tijd! 

Het vlaggenschip van VV GOMOS gaat op tweede paasdag niet op zoek naar eieren, maar naar doelpunten! En wel tegen WVV uit Winschoten, de nummer 4 uit 1F. De afgelopen jaren speelde GOMOS vaker tegen WVV en vond het in de Winschoters eigenlijk altijd een zware dobber. De ploeg van Martin Drent zal dus op zijn paasbest moeten zijn, wil het vanmiddag resultaat boeken.

Bij winst kruipt GOMOS dichter tegen de subtop aan. Bij een nederlaag is het reëel te denken dat de 10e plek in zicht komt. Je moet er toch (paas)haast niet aan denken….

Voorafgaand aan de wedstrijd, vanaf 13:25 uur, is er een voorwedstrijd van de JO8 en JO9. Zij lopen om 14:00 uur met het eerste het veld op en in de rust is er de penaltybokaal. Kortom: genoeg vertier tot zeker een uur of vier. En natuurlijk nog lang daarna, want met dit prachtige paasweer zal het zeker nog gezellig blijven rondom de kantine. Wie er niet bij is, is dus het haasje! En wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Het welbekende kip en ei-verhaal, ja ja.

Goed, terug naar de kraker tegen WVV. GOMOS treedt met de volgende selectie WVV tegemoet: Melvin Koning, Matthijs Buist, Richard Meursing, Wouter Honebeek, Martijn Bosman, Jeffrey Krul, Jordi van Esch, Ricardo Smit, Edwin Rozenveld, Jannes Siegers, Tim Assman, Job Bolt, Tom van Birgelen, Thomas Verra, Wouter de Vries, Wouter Speelman en Dennis van der Heide.

Hup GOMOS! We maken er een bEIzonderleuke dag van!