Onze mooie voetbalvereniging start deze maand met een nieuw communicatiemiddel. Voortaan zal iedere maand een nieuwsbrief worden rondgestuurd naar leden en belangstellenden. Aanmelden is heel simpel en kan via www.gomos.nl/nieuwsbrief

Met de nieuwsbrief hoopt GOMOS haar leden nog beter te kunnen bereiken. Niet iedereen houdt onze social media-kanalen even fanatiek in de gaten, terwijl het ons streven is iedereen goed te informeren. Vandaar deze maandelijkse nieuwsbrief. Na aanmelding kom je automatisch in het mailsysteem en zal je dus direct een nieuwsbrief ontvangen wanneer deze uitkomt. De eerste verwachten wij begin volgende week.

Wat te verwachten? 

In de nieuwsbrief komen geen uitslagen of voorbeschouwingen op wedstrijden te staan, maar puur nieuwtjes die nuttig zijn om te weten. Daarnaast is er een maandelijkse agenda met clubactiviteiten en kunnen er oproepen worden geplaatst voor trainers/leiders/vrijwilligers. We horen ook graag wat jij wil zien in de nieuwsbrief. Suggesties en vragen kunnen gestuurd worden naar mail@gomos.nl.