Sinds 2014 organiseert Voetbalvereniging GOMOS in samenwerking met Bert Medema Dartbanen Verhuur de Sheepdrift Open, het jaarlijkse darttoernooi. Dit jaar vindt op vrijdag 9 maart 2018 alweer de vijfde editie plaats. De organisatie heeft voor dit jaar een extra darttoernooi ingepland. Op vrijdag 30 maart vindt er een koppeltoernooi plaats in Café Langelo. Op deze avond zijn ook Co Stompé en Tony West aanwezig. Zij gaan de avond afsluiten met een spectaculaire demonstratie. De opgave voor beide toernooien is inmiddels van start gegaan.

Sheepdrift Open
De vijfde editie van de Sheepdrift Open vindt plaats op vrijdag 9 maart 2018. Het toernooi start om 20:00 uur, deelnemers zijn vanaf 19:00 uur welkom in de kantine om in te gooien. Het inschrijfgeld bedraagt 7,50 euro. Opgeven kan bij Wilfred Ipema via 06-10125631 of wilfredipema@home.nl. Er kunnen maximaal 30 darters meedoen, vol=vol! De drie beste darters kunnen het op vrijdag 30 maart gaan opnemen tegen Co Stompé of Tony West.

Koppeltoernooi
Op vrijdag 30 maart 2018 wordt er een koppeltoernooi georganiseerd bij Café Langelo in Langelo. Het toernooi zal om 19:00 uur van start gaan. Koppels worden om 18:45 uur verwacht en kunnen zich opgeven bij Wilfred Ipema via 06-10125631 of wilfredipema@home.nl. Per koppel bedraagt het inschrijfgeld 15 euro. Het maximaal aantal koppels is 32, ook voor dit toernooi geldt vol=vol! De avond wordt afgesloten met een demonstratie van Co Stompé en Tony West. Co Stompe behaalde in het begin van deze eeuw zijn grootste succes bij de PDC. In 2009 en 2010 stond Stompé in de kwartfinale van het PDC WK. De laatste jaren is hij voornamelijk te zien als analist bij het televisieprogramma RTL 7 Darts. Dit jaar gaat hij weer serieus werk maken van zijn dartscarrière en keert hij terug bij de PDC. Medio januari 2018 maakt hij zijn opwachting bij de Q-school in Hildesheim. Daarnaast zal ook de Engelse darter Tony West een demonstratie geven in Langelo. De voormalig professioneel darter woont in Nederland en is de oudere broer van Steve West. De Engelsman deed in het verleden vier keer mee aan de Lakeside. De demonstratie wordt geleid door Marco Meijer. De caller was in 2012 de eerste Nederlander die op een WK actief was. Als kers op de taart mocht hij tijdens de finale, die gewonnen werd door landgenoot Christian Kist,  de punten optellen en opnoemen. Iedereen is deze avond van harte welkom om een kijkje te nemen in Café Langelo.