Afgelopen zondag kon GOMOS geen goed vervolg geven aan de knappe thuisoverwinning tegen Helpman. Er werd met 3-0 verloren in Sellingen. Taak voor de ploeg van trainer Bas Veldman om zich te herstellen voor het eigen publiek, tegen GSAVV Forward. 

Eerder dit seizoen werden de punten tussen beide ploegen gedeeld. In de laatste minuten redde Robert Elsinga een punt: 2-2. In het seizoen 2017/18 zaten de clubs ook bij elkaar in de competitie. In zowel de thuis, als uitwedstrijd wonnen de Norgers met 4-0. 

GSAVV Forward staat momenteel op een tiende plek in de competitie, en hun laatste overwinning dateert alweer van 26 november. Kan GOMOS het thuispubliek trakteren op een overwinning en een weg inslaan naar de subtop? Trainer Bas Veldman moet het wel stellen zonder Wouter Speelman. Hij raakte dinsdag geblesseerd tijdens de training. 

De volgende namen zijn er zondag bij: Melvin Koning, Mathijs Buist, Wouter Honebeek, Richard Meursing, Roy Slachter, Ramon Klok, Martijn Bosman, Jorden Wegdam, Ricardo Smit, Jordi van Esch, Juan Kemker, Ivo Drenth, Edwin Rozenveld, Tim Assman, Sven Pilon, Wouter de Vries en Robert Elsinga.