Op Pinkstermaandag kan laat GOMOS voor de laatste keer in de competitie zijn kunsten zien aan het thuispubliek. Tegen het al gedegradeerde HOVC telt maar één ding: winnen. 

Een stunt zou een overwinning niet zijn. Wat wél een stunt zou zijn, is het behalen van de nacompetitie voor promotie. Dat kan in theorie namelijk nog. Daarvoor moet GOMOS wel twee keer winnen en moet concurrent Valthermond twee keer verliezen. En dan moeten de Norgers ook nog eens flink aan het doelsaldo werken. Maar goed, dromen mag, en niets is onmogelijk voor hen die willen….

Voor hoofdtrainer Bas Veldman is het de laatste keer dat hij in competitieverband als hoofdtrainer langs de lijn staat in Norg. De Groninger verlaat onze mooie club om assistent-trainer te worden bij Tweede Divisionist ACV uit Assen. Veldman zal er ongetwijfeld op gebrand zijn de laatste thuiswedstrijd te winnen.

In Hunso Oring Valther Boys Combinatie treft GOMOS een ploeg die volgend jaar in de Derde Klasse uitkomt. Nu plek 11 uit zicht is, is de fusieclub gedegradeerd. Een makkie zal het desondanks niet worden. Eerder dit seizoen werd het in Exloo namelijk nog 0-0.

GOMOS treedt morgen aan met de volgende namen:
Melvin Koning, Thijmen Stam, Jeffrey Krul, Richard Meursing, Martijn Bosman, Ramon Klok, Ricardo Smit, Roy Slachter, Jordi van Esch, Youri Flik, Wouter de Vries, Robert Elsinga, Edwin Rozenveld, Wouter Speelman, Tim Assman, Ivo Drenth, Jorden Wegdam.