Er staan dit seizoen nog drie wedstrijden op het programma voor de Norgers. Zondag brengt de formatie van trainer Bas Veldman een bezoekje aan Valthermond, de nummer 3 op de ranglijst.

Na Stadspark met 0-4 te hebben verslagen, zette GOMOS het goede spel door in de thuiswedstrijd tegen Oldeholtpade (3-0). Daarmee werd de revanche op de Friese ploeg gepakt, want eerder dit seizoen ging GOMOS daar hard onderuit. Hoofdtrainer Bas Veldman prijst vooral de eerste helft tegen Oldeholtpade: “Ik vond de eerste helft echt goed, de tweede helft werd het wel wat minder. We waren de bal steeds snel kwijt. Desondanks hebben we veel meer kansen weten te creëren dan de tegenstander. Daarbij hebben we hebben goed staan verdedigen, precies zoals we dat vooraf besproken hadden.”

Tegenstander Valthermond bezet met 38 behaalde punten uit 22 wedstrijden de 3e plek in de competitie. Ook de blauw-witten wisten hun laatste twee duels winnend af te sluiten. Beide met 4-1, respectievelijk tegen Annen en SC Stadspark.

Voor GOMOS is het naar onderen kijken verleden tijd. Het is (bijna) onmogelijk om nog een plaats te zakken op de ranglijst. Wel zijn er mogelijkheden om plekjes te stijgen. De Norgers staan op een 7e plek met 32 punten. Daarboven staan: Oldeholtpade (33 punten), Helpman (35 punten) en Annen (36 punten)

Eens kijken of GOMOS de overwinningsreeks voort kan zetten op Sportpark De Meent. Daar gaan de volgende namen alles aan doen:

Mathijs Buist, Roy Slachter, Richard Meursing, Dennis van der Heide, Ramon Klok, Martijn Bosman, Youri Flik, Ricardo Smit, Jordi van Esch, Jorden Wegdam, Ivo Drenth, Edwin Rozenveld, Tim Assman, Wouter Speelman, Wouter de Vries en Robert Elsinga.