Vorige week zondag stuntte GOMOS, door op bezoek bij koploper Hoogezand met 0-1 te winnen. Dit weekend speelt de ploeg van Martin Drent tegen de rode lantaarndrager van de Eerste Klasse F. Op Schapendrift neemt GOMOS het op tegen Noordster.

GOMOS gaat met een goed gevoel de wedstrijd in, door vorig weekend te verrassen. Een cruciaal moment in de wedstrijd tegen Hoogezand vond plaats in de 37ste minuut. Jemerson Sambre van Hoogezand ontving zijn tweede gele kaart. Een minuut later scoorde Jannes Siegers de enige treffer van de wedstrijd. Door deze belangrijke winst doen de Norgers afstand van de onderste plekken.

Tegenstander van dit weekend is Noordster. Op papier treft GOMOS een makkelijke tegenstander. Met slechts 7 behaalde punten uit 18 wedstrijden, nemen de rood-witten de laatste plaats in. Bij verlies zal het voor de Pekelders lastig worden om volgend seizoen wederom uit te komen in de Eerste Klasse. Slechts één overwinning werd er dit seizoen geboekt, een 1-2 overwinning bij Stadspark. Mogelijk dat trainer Gerard Wiekens, tevens assistent-trainer bij FC Emmen, het goede gevoel van het kampioenschap van FC Emmen over kan dragen op zijn manschappen. Eerder dit seizoen was GOMOS 2-4 te sterk in Oude Pekela.

GOMOS treedt zondag aan met de volgende namen: Melvin Koning, Tom van Birgelen, Martijn Bosman, Jeffrey Krul, Thomas Verra, Jordi van Esch, Ricardo Smit, Ivo Drenth, Guido Koolen, Tim Assman, Jannes Siegers, Edwin Rozenveld, Wouter Honebeek, Jorden Wegdam en Roy Slachter.