Na de versoepeling van de maatregelen met betrekking tot het coronavirus, is het voor de jeugd weer mogelijk om te trainen! Het Jeugdbestuur heeft de afgelopen dagen gebruikt om aan de hand van de richtlijnen van het RIVM en het NOC*NSF een protocol op te stellen over hoe we de trainingen in willen richten. Daarnaast is er ook overleg geweest met de gemeente Noordenveld, die dit plan heeft goedgekeurd. Hierdoor is het vanaf donderdag 7 mei weer mogelijk om te trainen.

Onderaan dit bericht staan de regels voor zowel de spelers als de ouders (O7 t/m O11).

*O7 t/m O11
JO7 Woensdag 17.00 – 18.00 uur (Maurice van der Velde/Bart Edens.
JO8 Dinsdag/Donderdag 18.00 – 19.00 uur (Gert Hofsteenge/Jannes Siegers).
JO9 Maandag 16.45 – 17.45, Donderdag 17.45 – 18.45 uur (Erik de Roode/Martin Drent).
JO11 Dinsdag 18.30 – 19.30, Vrijdag 16.30 – 17.30 uur (Johan Steenbergen/Jan van Tuijl).

* Deze trainingen worden gehouden op het DES-veld voor de kantine. Informeer bij je eigen trainer wanneer de eerste training plaatsvindt.

O13 t/m O19
Voor deze jeugdteams gelden andere regels. De belangrijkste is de 1,5 meter afstand. De trainers van deze teams mogen zelf beslissen of ze gaan trainen. Informeer dus even bij je eigen trainer. Deze mogelijke trainingen gaan plaatsvinden op veld 3.

Let op! De toegang naar de sportvelden gaat via onze hoofdingang naast het fietsenhok. Spelers en speelsters kunnen na de training het sportpark verlaten via de uitgang bij DES! De ballen zullen na elke training worden schoongemaakt door de trainers. Ook moet elk team tijdens de training 1 volwassene aanwijzen als toezichthouder bij de ingang. Bij geen toezichthouder is het helaas niet mogelijk dat de training door gaat. Samen zorgen we ervoor dat we op een veilige manier kunnen voetballen.