Op Sportpark De Hofakkers is Annen de tegenstander van GOMOS.

In de vorige speelronde zorgde GOMOS ervoor dat er een einde kwam aan de overwinningsreeks van Roden (1-1). In de derby deden de Norgers zichzelf tekort. GOMOS was de bovenliggende partij en liet grote kansen op een overwinning liggen.

Annen heeft in de eerste paar wedstrijden van het seizoen niet tot een vijftal basisspelers kunnen beschikken. Zij zaten in de lappenmand. Inmiddels zijn ze weer fit en verschijnen ze zondag ook aan de aftrap.

Na vijf gespeelde wedstrijden staat Annen op zeven punten. Dat levert vooralsnog een achtste plek op. De ploeg zit ook nog in de beker. Over twee weken nemen ze het in de tweede ronde op tegen Rolder Boys.

In de voorbereiding van het seizoen 2021/22 troffen beide ploegen elkaar voor het laatst. De oefenwedstrijd werd in de eerste helft beslist. Tijdens de rust stonden de Norgers al met 5-1 voor. Uiteindelijk werd het 6-4.

Wordt deze editie weer zo’n doelpuntenfestijn? En vooral: houdt GOMOS de aansluiting op de bovenste plekken? Deze namen gaan daar in ieder geval alles aan doen:

Melvin Koning, Mathijs Buist, Richard Meursing, Roy Slachter, Ramon Klok, Martijn Bosman, Jeffrey Krul, Gijs Baving, Jordi van Esch, Ricardo Smit, Tim Assman, Wouter Speelman, Ivo Drenth, Edwin Rozenveld, Wouter de Vries, Jorden Wegdam, Jannes Siegers en Robert Elsinga.