Afgelopen dinsdag ging de achtste editie van het FC Groningen Voetbalkamp in Norg van start. Donderdagmiddag stond het hoogtepunt van de week op het programma. Een deel van de selectie van FC Groningen kwam namelijk op bezoek op Sportpark Schapendrift. Het werd een prachtige middag voor de ruim 80 deelnemers, waaronder GOMOS-jeudspelers Jort Auwema, Luuk van Riesen en Youri Flik.

Door middel van een erehaag betraden de spelers van FC Groningen één voor één het hoofdveld van GOMOS. Vervolgens werden de spelers verdeeld over een aantal oefeningen. Het werd opnieuw een groot succes, waarbij de deelnemers naast voetballen ook vragen konden stellen aan hun idolen. Nieuwe aanwinsten Lars Veldwijk, Ritsu Doan, Mike te Wierik, Django Warmerdam en Kevin Begois waren present in Norg. Daarnaast ook Sergio Padt, Tom van de Looi, Jhurrey Margaritha, Ludovit Reis, Daniel Camara Bos en Ruben Jenssen. Na afloop namen de spelers ruim de tijd voor handtekeningen en foto’s. Alle foto’s staan op ons Facebook-account.

Vrijdag wordt de eerste week van het FC Groningen Voetbalkamp afgesloten met een eindtoernooi. De tweede week van het FC Groningen vindt plaats van 22 tot en met 25 augustus. Ook dan zijn er weer ruim 80 deelnemers aanwezig.

 

img_8879

img_8708

img_8743

img_8792

img_8810

img_8851

img_8857