Afgelopen woensdag werd de Algemene Ledenvergadering bij voetbalvereniging GOMOS door zo’n vijftig leden bezocht. Naast het financiële verslag en een terugblik op het seizoen 2014/2015 werd er vooruit gekeken naar het huidige seizoen en maakte het bestuur een aantal plannen bekend.

De Algemene Ledenvergadering werd geopend door voorzitter Albert Drenth. Hij verwelkomde in de kantine de aanwezige leden. Na een aantal mededelingen kon men de jaarverslagen van het bestuur en het jeugdbestuur doorlezen. Natuurlijk werd er ook terug gekeken naar het afgelopen seizoen, 2014/2015. GOMOS kende een financieel goed jaar, aldus penningmeester Frank Pastoor. Ook waren er sportieve prestaties te vermelden. Zo promoveerde het eerste elftal via de nacompetitie naar de 3e klasse en ging het tweede elftal met het kampioenschap aan de haal. Ook waren er kampioenschappen voor GOMOS 6. MB1, D3 en E2. Het GOMOS 70 jaar weekend was uiteraard het hoogtepunt van het seizoen. De ontwikkeling van dames/meiden voetbal, het opkomende Social Media en het technisch beleid bij de senioren werden ook als positieve punten beschouwd.

Er werden ook plannen gemaakt voor het nieuwe seizoen. Het bestuur heeft in samenwerking met de aanwezige leden besloten om het langverwachte miniveldje aan te gaan leggen. De bedoeling is dat op het miniveldje de jongste jeugd van GOMOS kan trainen. Uiteraard kan hier ook recreatief op worden gespeeld. Het bestuur gaat ook aan de gang met het werven van vrijwilligers en het structureren van verschillende commissies. Dit werd op de Algemene Ledenvergadering als verbeterpunten beschouwd. Er is ook een verandering binnen het bestuur. Bas van Bruchem neemt de plaats in van Ronnie Meijer.

De Algemene Ledenvergadering werd afgesloten met een aantal huldigingen. Frans Dijkstra (25 jaar lid), Albert Flik (40 jaar lid) en Theo Renkema (25 jaar lid) werden in het zonnetje gezet. Door griep was Henk Kuipers helaas afwezig. Hij is maar liefst 60 jaar lid van de voetbalclub uit Norg.

 

12096536_1051665338201161_8872501907269919141_n