Voetbalvereniging GOMOS heeft sinds kort een nieuwe jeugdvoorzitter. Hans Strik heeft de voorzittershamer bij de jeugd overgenomen van JB van Esch. Het (jeugd)bestuur is zeer verheugd met de komst van Hans, die voor een frisse wind zorgt voor de jeugdafdeling.

Aan het begin van dit seizoen heeft JB van Esch aangegeven niet op de goede plek te zetten. JB werd naast jeugdvoorzitter ook trainer van GOMOS JO11-1, iets wat beter bij hem past. Het jeugdbestuur is op zoek gegaan naar een vervanger en kwam eind vorig jaar in gesprek met Hans Strik. Al snel werd duidelijk dat Hans de geschikte persoon was om deze functie te bekleden. Hans heeft in het verre verleden gevoetbald bij vv Veenhuizen en later zelfs in het Nederlands militaire elftal. Vervolgens is hij verhuisd naar het zuiden van het land. Na een reorganisatie is Hans inmiddels terug in het Noorden en woont hij sinds 2,5 jaar in Norg.

Naast zijn voetbalachtergrond fungeerde Hans in het verleden verschillende keren als voorzitter. Sinds november is hij aanwezig bij vergaderingen van het Jeugdbestuur en heeft hij ook kennis gemaakt met het hoofdbestuur. Tijdens de volgende jeugdleidersvergadering zal Hans zich verder voorstellen. Nu het voorzitterschap is ingevuld is het jeugdbestuur nog op zoek naar drie coördinatoren. Het betreft JO7/JO9, JO11 en de meiden-teams. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Jasper Boer via jasperboer@live.nl of 06-50270884.